Čtvrté depo v Rumunsku, rychlejší služby pro zákazníky

Tisk | Stáhnout jako PDF

Dodání zboží je hladší, pokud pracujeme s dodavatelem, který má v dané zemi více než jednu pobočku a produkty tak mohou být doručovány z jednoho bodu do druhého prostřednictvím spolehlivé a flexibilní trasy. Skupina Raben Group si to uvědomuje a proto dne 18. října 2017 otevřela svou čtvrtou pobočku v Sibiu (Nagyszeben). Nyní proto může Raben Logistics Romania poskytnout svým zákazníkům v Rumunsku 5 100 m2 cross-docku a téměř 40 kvalifikovaných pracovníků.

„Po Bukurešti, Aradu a Cluj-Napoca (Kolozsvár) jsme si vybrali Sibiu (Nagyszeben), protože díky své centrální pozici přispívá k zajištění efektivní infrastruktury mezi našimi pobočkami. Toto místo se nachází v blízkosti letiště v průmyslovém parku, který naše kamiony používají také jako zastávku přes noc na našich pravidelných trasách. Chceme našim zákazníkům v tuzemsku zajistit dodání do 24 hodin, takže je naše přítomnost v Sibiu (Nagyszeben) klíčová,“ říká generální ředitel Raben Logistics Romania Valentin Storoj.

Nová pobočka bude nabízet služby vnitrostátní a mezinárodní přepravy na 1 100 m2 plochy se čtyřmi nakládacími rampami a sedmi zaměstnanci.

Raben Logistics Romania působí v Rumunsku od roku 2016. Společnost je kompetentním partnerem v oblasti nákladní dopravy, LTL a FTL, a to jak mezinárodně, tak vnitrostátně. Firma svým zákazníkům v Rumunsku nabízí řešení šitá na míru, bez ohledu na velikost nebo odvětví, ve kterém klient působí.

„Naším cílem je vybudovat silnou vnitrostátní přepravní síť a uspokojit potřeby rostoucího počtu našich zákazníků. Kromě našich silných vazeb s Maďarskem chceme také rozšiřovat naše příležitosti dále, do Itálie, Polska, České republiky a Německa.“ doplnil Valentin Storoj.

31.10.2017

Zveme vás ke čtení.

Pobočky
Kontakt na naše skladové areály